Indianapolis is een begrip

Races op het circuit van Indianapolis zijn een begrip door de hele racewereld. Tijdens de Indy 500, het evenement van het jaar in de stad Indianapolis, lijkt het of de hele omgeving tegelijk met de rest van de wereld de stad bezoekt. We hebben het hier dan vooral over de racefans in de rest van de wereld. Want een race event van dit formaat zie je niet overal of iedere dag. Daarom staat het bijwonen van de Indy 500 hoog op het verlanglijstje van vele supporters. Het is een ware belevenis om alleen al te zien wat er in de stad allemaal gebeurd.

Op het circuit van Indianapolis wordt er ook wel eens een race in de Moto 3 verreden. Het is geweldig om de motoren op deze baan aan het werk te zien. Sowieso is het een enorm spectaculair circuit wat garant staat voor mooie wedstrijden. Daarnaast is de beleving in Indianapolis ontzettend gaaf om een keer mee te maken. Een ware aanrader dus voor iedereen die de autosport in het bijzonder een warm hart toedraagt. In Indianapolis is er wat dat betreft meer dan voldoende te beleven voor de echte liefhebber.